Vuosi summattuna

Huomenna tulee vuosi siitä kun sain edelliskerran nautinnollisen, loppuun saakka viedyn orgasmin. Olen saanut kuluvan vuoden aikana 11 kertaa tyhjennyksen, pääasiassa anaalin kautta eturauhasta hieromalla. Kolme kertaa olen saanut pilatun runkkauksen eli stimulointi on jätetty kesken kun laukeaminen alkaa. Seitsemänä tyhjentymisen kerroista olen ollut lukittuna siveysvyöhön. Kahdeksana kerroista olen syönyt sotkuni ja se on nykyään standardi toimi kun tyhjennyn. Vuoden aikana olen saanut kaksi kertaa tuntea pippelilläni ihanan pillun hetken aikaa. Molemmat kerroista oli kesällä, jolloin Valtiatar hetken huumassa antoi sen tapahtua. Joulukuussa kun olin poissa vyöstä, pippeli seisoi Valtiattaren reittä vasten, mutta hän komensi olemaan kiltti poika ja lopettamaan kiimaisen yrittämisen, jonka sitten käskystä kyllä lopetinkin. Olen nainut Valtiatarta lukemattomia kertoja Realcockilla, josta hän pitää äärimmäisen paljon. Samoin olen tyydyttänyt hänet useasti nuolemalla, käsillä, hieromasauvalla ja muilla dildoilla. Hän saa orgasmeja todella paljon enemmän kuin silloin joskus, kun olin vapaana aina (ja masturboin itsekkäästi päivittäin). Nyt hän hallitsee täysin pippeliäni ja orgasmejani ja siten myös minua. Rakastan tätä tilannetta sekä asemaani suunnattomasti.

Tässä vielä vuoden 2021 tyhjennykset listattuna (lähes jokaisesta kerrasta taitaa löytyä myös blogipostauksissa tarkemmin):

 1. helmikuu, tyhjennys aneroksella lukittuna
 2. maaliskuu, vahinkolaukeaminen siveyteen lukittuna, straponilla naidessa
 3. huhtikuu, tyhjennys aneroksella lukittuna *
 4. toukokuu, tyhjennys aneroksella lukittuna *
 5. kesäkuu, pilattu runkkaus *
 6. heinäkuu, pilattu runkkaus, Valtiattaren sormi pepussa
 7. elokuu, pilattu runkkaus saappaalle, kalin hampaat ja humbler orjan genitaaleissa *
 8. syyskuu, tyhjennys aneroksella lukittuna *
 9. lokakuu, tyhjennys aneroksella lukittuna *
 10. marraskuu, tyhjennys aneroksella lukittuna *
 11. joulukuu, tyhjennys aneroksella ilman siveysvyötä *

  *Spermat syöty

Olin suurimman osan vuodesta lukittuna siveysvyöhön. Tästä sovittiin etukäteen. Vapaana olin koko vuoden aikana 19 vuorokautta eli noin 1,5 vuorokautta kuukautta kohden. Toki nuo vapaat jakaantuivat vuodelle erilailla, eli esim. kesälomilla sain olla putkeen 7 vuorokautta vapaana. Keväällä olin yhtämittaa lukittuna 150 päivää, kuten blogissa tulikin kirjoiteltua. Sekin oli hieno kokemus. Moni mietti, että vaikuttaako tuo fyysiseen toimivuuteen jollain tapaa, mutta ainakin itselläni pippeli toimi sen jälkeen yhtä hyvin kuin ei olisi ollut lukittuna päivääkään. Toki tuota seikkaa mietti itsekin, mutta valtaosa netin foorumeiden yms. kokemuksista sanoo samaa. Mutta tietenkin netin tietoon on aina syytä suhtautua varauksella. Vuosi on ollut hieno ja ikimuistoinen kokemus. Kun tälle vuodelle tehtiin erillinen vuosisopimus, siinä oli ajatuksena hakea tällaista ”kerran elämässä” -tyyppistä kokemusta. Tuossa sopimuksessa oli määritetty kunnon orgasmi kesä- ja joukukuulle, mutta Valtiatar omalla oikeudellaan perui ne molemmat. Ellei nyt sitten vuosipäivänä sattuisi tulemaan sittenkin oikea orgasmi, mutta en odota mitään asian suhteen. Orgasmin jälkeistä tylppää ja väritöntä oloa ei ole ollut ikävä, vaan olo on todella energinen suurimman osan aikaa, kun olen saanut ”vain” tyhjennyksiä. Tyhjennyksistä on tosiasiassa tullut asia, joita odottaa ja on niihin tyytyväinen. Ne sopivat hyvin orjille ja ylläpitämään orjamentaliteettia. Ei tyhjennyskään täysin nautinnoton tietenkään ole, mutta kaukana kunnon orgasmin ravistelevasta nautinnosta. Huomasin, että tyhjennys Aneroksella onnistui helpommin lukittuna kuin vapaana. Tämä voi tosin olla yksilökohtaista. Tyhjennyksiä on siis ollut noin kuukauden välein ja välillä loppua kohden huomaa energiatasojen laskevan, joten olen toisinaan haaveillut, että saisin tyhjennyksen hieman useammin, mutta Valtiatar päättäköön näistä. Omistaudun täysin Valtiattaren valtaan mielelläni. Kannan siveysvyötä tyytyväisenä ja onnellisena, sillä se toimii symbolina siitä, että omistaudun Valtiattarelleni täysin. Valtiatar on sanonut, että toivoo sellaista omistautumista, että vaikka olisin vapaana vyöstä, en koskisi pippeliin muuta kuin peseytymis- ja virtsaustarkoituksissa. On mahdollista, että tällaista ratkaisua kokeillaan jossain vaiheessa. Mitä pidempään nautinnollisesta orgasmista on kulunut, sen ”turvallisempaa” se ainakin omalla kohdallani on. Sillä olisi todella suuri kynnys nyt masturboida itsekseen orgasmi, kun olen ollut omistautunut Valtiattarelleni kokonaisen vuoden ilman sellaista. Lisäksi tuollainen järjestely vaatisi säännöllistä koulutusta ja asian läpikäymistä, jotta orja pysyy kurissa.

Jatko jää nähtäväksi mitä ensi vuonna omalle kohdalle on tulossa. Hyvää tulevaa vuotta.

2 kommenttia artikkeliin ”Vuosi summattuna

 1. Hyvää alkanutta vuotta!
  Siis vau, ei voi ku nostaa hattua siitä kuinka olet omistautunut valtiattarellesi.
  Todella upeaa luettavaa tämä koko blogi.
  On myös ollut mielenkiintoista lukea teidän kokemuksistanne ja siitä kuinka olet uskaltanut heittäytyä todella syvälle omiin ”fantasioihisi”.
  Itsellä heräsi mielenkiinto näihin orgasmin kontrollointiin tuossa kesän aikana ja nyt olemme vaimon kanssa sitä tässä loppu vuodennaikana kokeilleet ja tutustuneet.
  Emäntä ei kuitenkaan suoraan sanonut tykkäävänsä olla alistava, mutta näyttää ainakin siltä että on yllättävänkin avoimin mielein lähtenyt kokeilemaan tätä touhua.

  Ei muuta ku oikein antoisaa uuttavuotta ja pitäkäähän lippu korkealla ja blogi aktiivisena.

  -Eki

  Ps. Jos viitsit/ehdit niin olisiko sun mahdollista ottaa yhteyttä s-postilla?
  Olisi ihan vaan kysymyksiä koskien penishäkkiä ja muutakin koskien tätä ”leikkiä”

  Eki1983@outlook.com

  Tykkää

 2. Blogi ei näköjään ole ollut aktiivinen hetkeen. Ovatko leikit jääneet teillä vähemmälle? Olisi mukavaa lukea taas päivitystä yhteisestä matkastanne. 🙂

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.