Ei vapautta

42 päivää kulunut edellisestä orgasmista. ja 1.1. lähtien olen ollut yhtäjaksoisesti lukittuna siveysvyöhön. Käytön suhteen ei ole ollut mitään ongelmaa, koko vyötä tuskin enää huomaa ja se on integroitunut täysin osaksi kehoa. Seuraavaan mahdolliseen laukeamiseen on niin pitkä aika ettei siitä ole tullut edes haaveiltua eikä mietittyä orgasmin saamista. Myöskin vyön seuraavaan poistamiseen on vielä vajaa kaksi kuukautta, tai jolloin sen poistoa olisi ylipäätään mahdollista anella. Valtiatar sanoi, että jos olen oikein kiltisti ja teen kaiken mitä hän haluaa niin ehkä saan sitten huhtikuussa olla ihan pienen hetken vapaana vyöstä. Toisaalta Valtiatar on myös kiusoitellut, että ehkä huomaan tämän 3kk täyslukituksen aikana, että en kaipaa edes vyön poistoa ja anelen häntä ettei vyötä poisteta lainkaan. Tämäkin on erittäin mahdollinen kuvio, niin nöyräksi siveysvyö tekee ja olen kyllä rehellisesti erittäin tyytyväinen tähän asemaani.

Siveysvyö on laittanut minut omalla todelliselle paikalleni jälleen ja tehnyt minusta täydellisen palvelualttiin, lauhkean lampaan. Saan suurta nautintoa siitä kun Valtiatar laukeaa ja saan tyydyttää hänet. Hänen laukeamisen jälkeen itsellänikin on tyytyväinen olo ja on täysin ok lopettaa hänen orgasmiinsa ilman, että saan itse mitään. Siivoan mielellään ja laittelen paikkoja, miettien että teen tämän Valtiattaren puolesta, jotta hänen ei tarvitse tehdä tätä. Olen pilluvapaa betamies, jolle suodaan vain saappaiden palvontaa nautintona ja otan kaiken tuon vastaan suurella tyytyväisyydellä ja hyväksyen. Sain myös kerran hangata lukitun kalun palleja saappaaseen ja kuulla, että betaorja ei ansaitse saada hangata vapaata pippeliä saappaaseen, runkata eikä etenkään pillua. Lisäksi olen saanut kertoa Valtiattarelle miten turha ja tarpeeton pippelini on hänelle. Tuolloin häne hieroi saappaitaan vyötettyyn pippeliini alushousujen lävitse. Juuri kuten asian kuuluukin mennä; orjaa kiihotetaan tarkoituksella ilman kliimaksia ja hänestä muokataan Valtiattaren tottelevainen palvelija. Olen huomannut, että hän saa selkeästi kovempia orgasmeja kun nain häntä straponilla, joten on aivan hyväksyttävää, että iso dildo korvaa pienen pippelini.

Tammikuun lopulla Valtiatar hieroi eturauhasta Aneroksella. Se tuntui hyvälle, mutta neljää tippaa enempää tavaraa ei ulos tullut. Tosin ei minun annettaisi lauetakaan sitäkään kautta mikäli näyttäisi, että näin olisi tapahtumassa. En oikein osaa sanoa minkä verran nestettä on mahdollista lypsää sitä kautta ilman laukeamista. Itsellä aina tullut vähänlaisesti, joskus on hivenen sameaa kylläkin ja joskus kirkasta kiimalimaa. Saapa nähdä millaiseen mielentilaan tämä vuosi orjan vielä vie, kun nyt on jo olo, että olen todellakin siinä asemassa mikä on minulle luonnollinen.

2 kommenttia artikkeliin ”Ei vapautta

  1. Kuulostaa erittäin hyvältä! Vapaa seisokki on nautinto ja etuoikeus, jota ei varmaan kannata sallia ilman jotain todella erityistä palkitsemisen aihetta edes sitten kun 3kk on kulunut. Toivossa pitäminen ehkä hyvä, mutta oikeasti salliminen sitten jo toinen juttu.

    Oletteko muuten miettineet orjan vapauden rajoittamista jotenkin muuten kuin siveysvyöllä? Esim. tyyliin että tiettyinä päivinä orjalta poistettaisiin kaikki oma aika ja mahdollisuus puuhailla omia asioita, olisi ainoastaan mahdollista palvella tai sitten odottaa pääsyä palvelemaan. Nuo väliajat orjalla voisi olla vaikkapa huppu päässä, korvatulpat ja kädet kiinni selän takana. Se voisi opettaa aika tehokkaasti, että orja on olemassa vain palvellakseen, mutta omaksi ilokseen hänellä ei ole oikeutta käyttää aistejaan tai muutenkaan tehdä mitään. Orja olisi todella onnellinen päästessään siitä tilasta vaikka siivoamaan, tietäen palaavansa ”odotusmoodiin” kun tehtävä olisi suoritettu, ilman tietoa milloin palveluksia seuraavan kerran tarvitaan. Kyseessä ei olisi rangaistus vaan tavallaan luonnollinen jatkumo täydelliseksi palvelijaksi kouluttamisessa.

    Tykkää

    • Kiitoksia kommenteista! Tuo idea ei tämänhetkisen arjen kanssa varmaan oikein toimisi meidän suhteessa. Muunlaisia rajoituksia saattaa tulla sitten jos orja hölmöilee tai hoitaa hommansa huonosti. Esim. Orja seisoo huputettuna sen ajan kun Valtiatar katsoo elokuvan tms.

      Tykkää

Kommentointi on suljettu.