Lukossa, lukossa, lukossa

Tätä vuotta on kulunut 71 päivää. Orja on ollut luonnollisesti lukittuna siveysvyöhön koko ajan, lukuunottamatta yhtä 30h ”matkaa”, yhtä vyötöntä yötä ja satunnaispoistoja, jotka olen merkinnyt ylös puolen tunnin tarkkuudella. Kaikki näistä Valtiattaren luvalla ja valvonnassa. Eli kaikkiaan olen ollut ilman vyötä tuosta ajasta hieman yli kaksi vuorokautta ja 69 päivää lukittuna. Sama tahti jos jatkuu koko vuoden, niin vapautta vyöstä vuoden ajalle tulee noin 10 vuorokautta. Maailmalla jylläävien matkustuskieltojen takia vyötä tuskin tarvitsee matkojen takiakaan poistaa kovin usein. Siveysvyö siis lienee jonkinlainen elämäntapa jo tässä vaiheessa ja se on normaalimpi olomuoto kuin olla ilman vyötä. Valtiatar päättää muutoinkin nykyään siveysvyön poistosta yksinoikeudella eikä minulla ole enää mahdollisuutta vaatia sen poistoa. Voin toki pyytää, mutta se ei tarkoita että sitä poistetaan.

Edellispäivityksen jälkeen Valtiatar on armollisesti antanut minun laueta kahdesti. Ensimmäisellä kerralla sain nylkyttää kaluani saappaan kärkiosaan jalkapöydän kohdalle. Ei kestänyt kauhean pitkään kun huippu tuli. Tämän jälkeen nuolin spermat saappaalta, lattialta, karvaiselta matolta ja sormistani. Seuraavaa kertaa piti odotella kolmisen viikkoa jolloin Valtiatar käski hakemaan Fleshlightin, jota saisin nussia. Sillä kaltaiseni säälittävän minimunainen orja ei ansaitse saada oikeaa pillua, ainoastaan nussia tekovittua. Kuten hän sanoi. Tulin melko nopeasti jonka jälkeen spermat yritettiin valuttaa Fleshlightista suuhuni. Mitään ei tullut, mutta suurin osa olikin mennyt jo takakorkkiin, josta kumosin ne suuhuni. Tällä kertaa mällit olivat hieman haastavammat syödä, kun niissä alkoi olemaan jo tekstuuria kolmen viikon laukeamattomuuden jälkeen. Mutta sillä ei ole väliä, orjan tulee niellä sotkunsa joka kerta. Haaveilen nykyään usein, että saisin työntyä Valtiattaren ihanaan lämpimään pilluun ja laueta sinne. Mutta sen suhteen hän on ollut tiukempana kuin koskaan aiemmin, eikä lupaa ole herunut. Haaveitakin hän on jo pitänyt julkeina. Straponilla olen päässyt häntä tyydyttämään ja siihen on minun syytä tyytyä. Kuten Valtiattareni nöyryyttävästi totesi, hän ottaa nautintonsa mielummin isolla tekokyrvällä kuin säälittävän pienellä kalullani. Ja hän jatkoi: ”tällaista elämäsi nyt on, saat vain nussia straponilla ja ostella minulle kalliita lahjoja”.

10 kommenttia artikkeliin ”Lukossa, lukossa, lukossa

 1. Hei, ja kiitos blogin pidosta.
  Mielekästä lukemista mielellään kuulisin laajemmin kuulumisia kuten tämä kun valta laajenee ja valtias tekemässä orjasta myös aisuria. Ja tämä taloudellinen puoli erityisesti kiinnostaisi.

  Tykkää

  • Kiitokset kommentista! Kuulumisia päivitettään kyllä tännekin aina kun on sopivasti aikaa, ja kerrottavaa. Toki sitten aikanaan myös aisuritouhuista mikäli siihen mennään. Mitä haluaisit kuulla taloudellisesta puolesta lisää?

   Tykkää

 2. Taloudellinen puoli kiinnostaa. Esim lahjojen ostelu, shoppailureissut, baarissa drinkkien maksut etänä jne. Aisuri on myös kiinnostavaa, jo pelkkä puhuminen siitä, keskustelua rouvan kanssa.

  Tykkää

 3. Hei.
  Kiinnostaa tuossa miten ja milloin myös määrät ja valtiaan oikeudet sun velvollisuudet raha hommissa menee, vähän taustat mistä lähditte ja miten se toimii normaalista teidän arjessa? Meillä vaimo myös ottamassa valtaa ja ruvennut todella paljon kiinnostamaan että vaimolle lisättäisiin oikeuksia ja mulle velvollisuuksia jakaa omaa taloudellista puolta. Kun nimen omaan olette pitkässä parisuhteessa etkä pelkästään anna rahaa tuntemattomalle (findom) kuten mainitsit että sua ei kyseinen homma edes kiinnosta olen samalla linjalla 🙂

  Tykkää

  • uudessa eilisessä postauksessa on jo avattu hieman tätä lisää. Jossain vaiheessa tuli mukaan kk-tribuutti, muistaakseni viime vuoden alussa. Sitä ennen satunnaisia lahjoja ja shoppailureissuja oli ja niitä toki vieläkin. Useimmiten ulkomaille suunnattu päivän parin reissu, jossa orja toimii maksumiehenä ja kantaa ostoksia. Muutoin ihan normiarjessa sitten kulut jaetaan ja molemmilla oma pankkitili. Eli tuollaista totaalista taloudellista kontrollia ei ole, missä orja vaikka saisi vain viikkorahaa ja kaikki rahat menisivät Valtiattarelle.

   Tykkää

   • Ja nyt kun laskeskelin, niin olen Valtiattarelle maksanut lähivuosina nahkasaappaita, merkkikenkiä ja nahka-asuja noin 3000€ edestä ja siihen päälle vielä sitten fetish-saappaat, esim. Pleaser yms. Joten ”money well spent” voisi sanoa 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s