Uusi vuosi, uusi kuri

Erinomaista uutta vuotta kaikille lukijoille! Vuosi on vaihtunut ja Valtiatar on määritellyt uudet entistä tiukemmat säännöt orjalle. Jatkossa toimitaan entistä enemmän siten kuten Valtiatar päättää. Orjalla saa kuitenkin olla mielipiteitä ja oma elämä, mutta Valtiattarella on viimeinen sana ja päätösvalta asiassa kuin asiassa. Orjaa aletaan kouluttamaan ankarammin, eli jos orja mokaa tai suututtaa Valtiattaren niin hänen rangaistuksista tulee tuntuvampia, jotta hän oppisi välttämään virheet jatkossa. Osaa rangaistuksista on kokeiltukin, mutta niitäkin muutetaan tiukemmiksi. Mahdollisia rangaistuksia voi olla seisominen 1-2h nenäreiällinen huppu päässä nurkassa käden kahlittuna selän taakse, pallo pään ja seinän välissä, pankkikortti otetaan pois määräajaksi ja Valtiatar antaa orjalle hiluja käyttörahaksi, puhelimen käyttöoikeuksia rajoitetaan määräajaksi, niin kova ruoskiminen/rottinkipiiskaus, että se ei ole orjasta lainkaan nautinnollista vaan tuskallista, orjan menojen karsiminen tai kieltäminen ja laukeamisvälin harventaminen tai orgasmien pilaaminen tietyn ajan. Muitakin rangaistuksia varmasti tulee, mutta siinä muutamia esiintulleita.

Virheistä aletaan pitää kirjaa ja Valtiatar tarkastelee kuukausittain virheitä ja niistä koituvia seurauksia. Toisaalta rangaistus ei ole tällöin välitön, mutta koeluontoisesti aloitamme tällä metodilla. Toki rangaistuksia saattaa tulla myös välillä nopeamminkin, mutta näillä rikemerkinnöillä pyritään kouluttamaan orjaa paremmaksi kokonaisvaltaisemmin. Kirjaa pidetään myös orjan anomista siveysvyöttömistä ajoista. Orjalla on oikeus anoa tänä vuonna yhteensä 250 tuntia vapaata aikaa siveysvyöstä eli suunnilleen 10 vuorokautta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Valtiatar välttämättä myöntäisi orjalle siveysvyöstä vapaata eri menojen takia ja mikäli vapaata ei myönnetä, anottu aika vähennetään silti anottavissa olevasta kokonaismäärästä.

Orjalla ei ole enää oikeutta vaatia tai pyytää siveysvyön pysyvää poistoa. Eli jos orja pyytäisi huomenna, että haluaakin vyön pois ja lopettaa ”leikin”, Valtiatar ei ole velvollinen tätä tekemään, vaan asia on täysin Valtiattaren päätettävissä. Valtiattarella on oikeus päättää mitä omistamallaan kalulla tekee, joka voi tarkoittaa myös joskus Prinssi Albert -lävistyksen ottamista, jolloin siveysvyö on täysin mahdoton poistaa ilman avaimia. Jatkossa Valtiattaren menot ja matkat ovat etusijalla, ja hän voi ilmoittaa orjalle milloin tämän tulee tyhjentää kalenterinsa ja järjestää aikaa Valtiattaren talouden ylläpitoon tämän ollessa illallisella, lasillisella tai matkalla. Sen sijaan orjan tulee kysyä jatkossa lupa mikäli tämä mielii lähteä vaikkapa konserttiin, illanistujaisiin tms. Lisäksi Valtiatar voi määrätä orjan elämää suuremmissa linjoissa, esim. milloin tämän tulee lomailla, jotta lomat osuvat yksiin Valtiattaren omien lomien kanssa. Arkisemmassa mittakaavassa Valtiattaren ei tarvitse enää kysyä ”voisitko” tai pyytää ”olisiko mahdollista”, tarkoittaen jatkossa: ”Käy tänään kaupassa”, ”Valmista illallinen viideksi”, ”Siivoat torstaina” jne. Tämä kaikki tietenkin voi tapahtua arkirealiteetit huomioiden, eli ei ole nahka-asussa tapahtuvaa käskyttämistä, vaan selkeä arvojärjestys taloudessa. Eli suhteesta tulee entistä enemmän Naisen johtama suhde, Female Led Relationship. Orjan tulee myös pyytää jatkossa lupa ja hyväksyntä mikäli hän muuttaa ulkonäköään eli kun hän käy parturissa jne. Sama pätee myös toisinpäin eli Valtiattarella on oikeus määrätä orja tekemään asioita liittyen ulkoiseen olemukseensa. Kaikilla näillä säännöillä on tarkoitus tehdä Valtiattaren elämästä helpompaa kun orja hoitaa kaikki tympeät arkiaskareet. Orjahan on jo ehkä parisen vuotta hoitanut siivoamisen täysin yksin ja nykyään on velvollinen tekemään sen kahden viikon välein.

Eilen sain polvistua Valtiattaren upeiden kiiltävän punaisten Pleaser-reisisaappaiden eteen vielä kerran. Saappaat ovat jo hieman rikkinäiset ja alkaneet halkeilla itsestään, ja siksi ne päätettiin heittää pois. Mutta ne palvelivat hyvin vuosikausia. Valtiatar laski orjan vapaaksi siveysvyöstä ja laittoi orjan palleihin humblerin. Tämän lisäksi orjan kalun varteen laitettiin Kali’s Teeth eli piikikäs ”siveysvyö”. Tunne oli mahtava. Yhtäaikaa kivualias, napakka, omistettu ja kiihottunut. Valtiatar myös sanoi hymyillen, että ajatteliko orja saavansa vielä kerran laueta punaisille saappaille ja jatkoi sitten nauraen että ”sellainen ei tule kuuloonkaan”, mutta orja saisi tyydyttää Valtiattaren. Sitten orja sai ojentaa Valtiattarelle kuukausittaisen tribuutin, jonka jälkeen näitä uusia sääntöjä alettiin käymään läpi. Uudet säännöt huipentuivat siihen, kun Valtiatar sanoi, että jos joskus tulee vastaan tilanne, jossa hän kohtaa miehen joka haluaa panna häntä, hän saattaa antaa tehdä niin. Antaa työntyä ihanaan pilluunsa isolla kalulla, jonne orjalla ei ole oikeutta päästä, koska ”sinne ei ole pienillä kaluilla asiaa”. Ja orja sillä välin voi puhdistaa vaikka kylpyhuoneen kaakeleiden välejä hammasharjalla tai tehdä muutoin Valtiattaren etuuden mukaisia hommia. Tai kenties imeä iso kalu kovaksi Valtiatarta varten. Ja onhan tietenkin totta, ettei orjalla ole oikeuttaa rajoittaa Valtiattaren nautintoa. Valtiattarella on oikeus nautintoon, nauttia haluamallaan tavalla ja tuntuu hyvältä ajatella Valtiattaren saavan kunnolla nautintoa tai laukeavan kovaa.
Orja tyydytti Valtiattaren kielellä ja sormilla ja tämä laukesi kovaa. Sitten Valtiatar poisti Kali’s Teeth piikkirenkaan kalun varresta ja antoi orjalle luvan hangata seisovaa kaluaan saappaaseen. Mutta vain sen aikaa kun Valtiatar laski kymmeneen, koska orja ei ansaitsisi nussia edes kenkää enempää. Valtiatar laski kymmeneen ja käski orjan lopettaa. Humbler poistettiin, orja määrättiin siivoamaan session jäljet ja pikapesun jälkeen orjan kalu lukittiin takaisin siveysvyöhön. Orja sai myös ensimmäisen rikkeensä merkittäväksi, sillä hän kosketti kaluaan ilman lupaa, pyyhkien valuvaa kiimalimaa.

Pysyvät siveysvyöleikit ovat nyt jatkuneet hieman yli kolme vuotta, kuten tämän blogin pitäminen. Julkaisutahti ei ole aina kaikkein vauhdikkain, mutta koska tiheämmällä tahdilla ei välttämättä ole aina mitään sanottavaa, tai varsinkaan uutta sellaista, on parempi kirjoitella silloin kun on aikaa enemmän ja myös jotain kerrottavaa. Vuonna 2019 laukesin 13 kertaa, lyhin väli laukeamisten välillä oli 7 päivää ja pisin 110 päivää. Vuosi 2019 oli mahtava ja nyt on kutina, että vuodesta 2020 tulee entistä parempi. Olen äärettömän onnellinen, että olen entistä tiukemman kurin alla, jossa saan palvella ja palvoa Valtiatartani, tehdä hänen elämästään helpompa ja miellyttävämpää. Ja, että Valtiatar omistaa minut entistä kokonaisvaltaisemmin. Tahdon miellyttää häntä perinpohjin.

3 kommenttia artikkeliin ”Uusi vuosi, uusi kuri

 1. Mukava kuulla kuulumisia. Vuodesta on epäilemättä tulossa hyvä ja mielenkiintoinen myös blogin lukijoiden kannalta. Niinhän se on, että siveysvyö mahdollistaa monet muut tavat miehen hyödyntämiseen avaimenhaltijan iloksi ja käytännön arjenkin helpottamiseksi.

  Meillä on koulutuksessa ollut käytössä rangaistuspisteet. Eli avaimenhaltija voi virheen tai mokan sattuessa määrätä haluamansa määrän rangaistuspisteitä, jotka mies joutuu heti tai myöhemmin suorittamaan ennen kuin voi saada luvan laueta. Ennalta on määrätty mitä yksi piste tarkoittaa, esim. viittä rottinkikepin iskua, 15min jumppaa alastomana avaimenhaltijan katsellessa, 30min nurkassa seisomista jne. Pisteitä joutuu kerrallaan suorittamaan yleensä useampia sen mukaan mitä avaimenhaltija haluaa.

  Pitää vaan olla tarkkana, että rangaistukset ovat sellaisia mistä mies ei vahingossakaan nauti. Meillä on jumppa toiminut aika hyvin, kun käytäntö on että kerralla joutuu suorittamaan useamman pisteen ja jos tahti liiaksi hidastuu tai voimat loppuu kesken, ei siltä kerralta saa yhtään suoritusta. Selkä- ja vatsalihasliikkeitä, kyykkyhyppyjä, paikallaan juoksemista, punnerrusta ym. avaimenhaltijan määräämissä sarjoissa niin pitkään kuin avaimenhaltija haluaa, etukäteen hän ei kerro montako pistettä aikoo suorituttaa. Luonnollisesti minkäänlainen protestointi ei ole sallittua, vaan rangaistava pakottaa itsensä jaksamaan loppuun asti, ymmärtäen että hän on sen ansainnut ja että rangaistus on hänen omaksi parhaakseen.

  Toinen versio on että pitää maata lattialla selällään huppu päässä ja kannatella toista jalkaa suorana ilmassa, kantapää 20-30 cm irti lattiasta. Jalkaa saa välillä vaihtaa, mutta missään vaiheessa molemmat jalat ei saa olla yhtaikaa kiinni lattiassa. Tätä sitten joutuu jatkamaan kunnes saa luvan lopettaa, muuten ei suoritusta tule. Äännellä ei saa ja polven pitää pysyä täysin suorana. Tälläkin rangaistuksella on aika hyvä pelotevaikutus. Kestää tuskastuttavan kauan että reisilihaksista on mehut puristettu, että siinä saa kärsiä pitkään ja hartaasti, mikä tietysti avaimenhaltijaa miellyttää.

  Tehokkaat rangaistukset pitää arjessa tavallaan koko ajan sopivasti varpaillaan ja laittaa miettimään tekemisiään etukäteen, kun tietää että rangaistuspisteitä napsahtaa heti jos tulee jotain mokia tai muuten vaan avaimenhaltija kokee että tarvitaan pientä kurinpalautusta. Lupaa laukeamiseen ei tietysti tule välittömästi kun kaikki pisteet olisi suoritettu (vaikka on sekin mahdollista), pisteiden suoritus on ainoastaan edellytys että luvan voi ylipäätään saada. Minulla on tosin lupa pyytää että pääsisin suorittamaan pisteitä, esim. jos kiima on todella paha ja haluaa tehdä kaikkensa että saisi laueta niin noita suorittaa lopulta ihan mielellään.

  Tykkää

 2. Ei millään pahalla, mutta onko tuo nyt ihan tervettä että rajoitetaan ihmisen menoja toisen takia? Siis mieti esim tilanne missä Orjan äiti makaa sairaalassa, ja kiellät häntä näkemästä äitiään? Sitäpaitsi muutenkin tuo on terveydelle huono asia jos ei esim saa olla sosiaalinen ja nähdä kavereitaan.

  Tykkää

  • Tämä on täysin vapaaehtoinen järjestely kaikille osapuolille ja siihen on ryhdytty 100% omasta halusta ja yhteisymmärryksessä.
   Menojen karsimisella on tarkoitettu sitä, että jos orja ei ole osannut käyttäytyä, voisi Valtiatar kieltää orjalta joitakin huvittelumenoja. Ei kai kukaan kieltäisi tapaamasta sairasta äitiään tai kavereitaan? Ellet sitten tällaista itse toivo jostain syystä eritoten. Jos olet ajautunut sellaiseen suhteeseen tahtomattasi, se ei kuulosta kovin tervehenkiseltä. Siveysvyö ei estä tapaamasta kavereita tai vanhempia. Ja mikäli on ollut joitain kavereiden saunailtoja, niihin orja on voinut anoa siveysvyön poistoa. Meidän suhteessa, joka on myös siis parisuhde, käytetään kyllä tervettä järkeä. Lisäksi siihen kuuluu myös ”tavallinen” arki, mutta tämän blogin tarkoitus ei ole esitellä sitä.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s