Kesäpäivitystä

Hieman päivitystä kesältä, vaikkakin kinkyily on ollut hieman vähänlaista lomien sun muiden takia. Hellekään ei asiaan auta. Kalu on tietenkin siveysvyöhön lukittuna kaikkina aikoina, oli sitten sessioluontoista kinkyilyä tai ei.

Heinäkuun alussa orjalle sattui erittäin nolo vastoinkäyminen. Orja tyydytti Valtiatarta straponilla takaapäin, mutta varoittamatta laukesi itse kalu lukittuna ilman varsinaista stimulaatiota! Pilattu orgasmi siitä tuli kylläkin ja tyhjä purkautuminen, mutta noloa ja harmillista silti. Sen kummempaa varoitusta ei tilanteessa tullut, vaan yhtäkkiä tajusin, että minulta alkoi tulemaan. En uskonut vastaavan olevan mahdollista. Valtiatar puhui kiihottavia juttuja ja olin äärettömän kiihottunut. Ilmeisesti kalu päätti sitten häkissä turvonneena, että kaikki se on liikaa ja purkautui. Tilanteen absurdius aiheutti spontaanit naurut, vaikka sitten jälkikäteen rangaistus siitä seurasikin. Valtiatar ei vielä ole päättänyt siirtyykö tuo orjan oikea orgasmi kauemmaksi tuosta vahinkolaukeamisesta johtuen.

Eräällä taannoisella reissulla Valtiatar maksatti orjallaan vaatteitaan ja hajuveden. Orjan piti tietenkin sitten kiittää, että sai toimia maksumiehenä. Reissulla orja sai olla vapaana, mutta takaisin palatessa lukittiin jälleen vyöhön. Sitä ennen orja sai kuitenkin hetken aikaa naida reisisaappaiden väliin kunnes Valtiatar määräsi orjan lopettamaan. Sitten kiltisti taas kalu lukkojen taakse.

Kokeilimme myös blogin kommenteissa ollutta vinkkiä, jossa orja laitetaan huppu päässä seisomaan seinää vasten pallo pään ja seinän välissä. Kiitoksia vinkistä, vaikutti toimivalta ja mielenkiintoiselta koulutukselta johon tultaneen paneutumaan paremmin tuonnempana!

3 kommenttia artikkeliin ”Kesäpäivitystä

 1. Mulle on yhden kerran käynyt niin, että runkkailin sormillani rouvalle orgasmia ja rouva kiihkoissaan puristeli pallejani aika kovaa, siis niin kovaa, että sattui. Siinä tilanteessa ei kuitenkaan uskalla sanoa Hänelle, että josko hieman vähentäisi puristusta, ettei rouvan nautinto häiriintyisi. Yht’äkkiä tunsin vaan kun häkissä alkoi kullista sperma valua. Ei se oikein orgasmikaan ollut, ejakulaatio kyllä. Ja nimenomaan allekirjoitan tuon, että kun häkkiin laukeaa, se ei ole mitenkään tyydyttävä orgasmi. Jotenkin mälli vain hiljakseen liruu ulos, Hieman ehkä paine eturauhasessa helpottaa, mutta tunne ei ole ollenkaan tyydytetty, kuten olisi jos saisi ihan normaalilla stimulaatiolla laueta.

  Mukava kyllä lukea tätä Sinun blogiasi. Hyvää kesän jatkoa Teille molemmille.

  Tykkää

 2. Mukava kuulla että olette kokeilleet nurkassa seisottamista. Alistuminen ilman konkreettisia tekoja on pelkkää sanahelinää, ja koulutusta tarvitaan etenkin silloin kun orjan olo ei ole kaikkein kiimaisin ja tukalin. Ne “helpot” päivät ovat pahimpia kehityksen ja oikean mielentilan kannalta. Orjan tuntemuksista voi pitää vaikka excel-taulukkoa, johon kirjataan päivittäin kiimaisuus asteikolla 1-10 samoin kuin tehdyt rikkeet, koulutukset, rangaistukset, montako päivää orgasmista, montako päivää lukko avaamatta ym. Kehitystä on kätevä seurata taulukosta myöhemmin. Rangaistustarve voi olla oma kumuloituva sarakkeensa ja kun määrätty lukeama saavutetaan, orja saa kärsiä päivien mittaan kertyneet pikkurikkeensä yhtenä isompana rangaistuksena. Orjan tottelevaisuutta tukee kummasti tietoisuus siitä, että jos vielä tulee pari rangaistuspistettä lisää, se tietääkin sitten koko potin suorittamista. Tottelemisen pitää aina olla se helpompi vaihtoehto, joten kunnolliset rangaistukset ovat tärkeitä.

  Nurkan lisäksi eräs näppärä koulutus on asettaa orja seisomaan keskelle esim. olohuoneen lattiaa samalla lailla paketoituna kuin nurkassa eli hupussa, korvatulpissa ja kädet kiinni selän takana. Orja laskee ääneen hitaasti vaikka 15:een, laskeutuu kyykkyyn ja nousee ylös. Laskeminen jatkuu eteenpäin, kunnes 30:n kohdalla taas kyykkyyn ja ylös. Jälleen 45:n kohdalla kyykkyyn-ylös jne. jne. Tahdin pitää olla sen verran rauhallinen, ettei orja väsähdä vaan jaksaa periaatteessa loputtomasti. Orja on satimessa paitsi fyysisesti niin myös henkisesti, koska ääneen laskeminen ja liikunta estävät tehokkaasti minkään muun ajattelemisen, hän on siinä olemassa vain ja ainoastaan kouluttajan tahtoa toteuttaakseen. Orja ei myöskään aistit tukittuina tiedä onko hänet jätetty siihen yksikseen vai onko kouluttaja tarkkailemassa, joten minkäänlainen lipsuminen ei ole mahdollista.

  Tarkoitus on, että sitä mukaa kuin orja väsyy ja tuskastuu, hän alkaa haluta siitä pois yhä enemmän, mutta hänen mieliteolleen ei anneta pienintäkään arvoa, vaan koulutusta jatketaan paljon kauemmin kuin minkä orja kokee helpoksi. Hänet saa ja pitääkin laittaa kärsimään. Orja oppii, että hänen mukavuudenhaluiset mielitekonsa ovat arvottomia aina kun ne ovat ristiriidassa kouluttajan tahdon kanssa. Aivan samoin kuin orgasmien tapauksessakin on, siveysvyötä ei avata vaikka orja miten kiemurtelisi. Kestämällä koulutuksen loppuun asti ilman mitään ylimääräistä huokailua tai muutakaan niskuroinnin merkkiä, orjalla on mahdollisuus osoittaa kuuliaisuutensa ja kiitollisuutensa. Jos sitten jotain protestia kuitenkin ilmenee, orja on valmiiksi avuttomassa tilassa ja helposti rangaistavissa. Kaikkein vähiten niskuroivaa orjaa kannattaa päästää pois hupusta tai vapauttaa käsiä, koska se olisi suora palkinto niskuroinnista, viettäköön mieluummin vaikka yönsä paketoituna miettien kannattiko tottelemattomuus.

  Ja kuten sanottu, kertaus se on opintojen äiti tässäkin. Koulutuksia ei ehkä kannata pitää sen kummempina sessioina vaan vain sellaisena oikean mielentilan perusylläpitona. Orja harjoittelemaan aina kun ei ole parempaakaan tekemistä, se on aina kotiinpäin.

  Tykkää

  • Laskurit kyllä on eri applikaatioissa mm. edelliselle laukeamiselle. Kiitoksia vinkeistä, osa tässä vaiheessa ehkä hieman kuitenkin ”äärimmäisiä” kun suhde ei kuitenkaan ole pelkkä D&s vaikka sellaiselle vahvasti pohjaakin. 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s