Siveysvyötavoitteet

Tämän vuoden osalta on asetettu tavoitteet orgasmien suhteen ja valtiatar pyrkii rajoittamaan, että orja tulee 8 kertaa tai vähemmän eli karkeasti laskettuna noin 45 päivän välein. Mutta tuo ei tarkoita tietenkään, että ne tulisivat tasaisin väliajoin. Noista yksi orkku saattaa olla pilattu eli en voi tietää millä kertaa näin käy, jos käy. Sen tietää vasta hetkeä ennen, kun valtiatar määrää pilaamaan orgasmin sen ollessa aivan kulman takana tai vaihtoehtoisesti lopettaa stimuloinnin kun orjalta tulee. Riippuen missä tilanteessa orgasmi ollaan saavuttamassa. Vaikka olen ollut ilman tulemista lähes koko joulukuun, tuo tavoite käsittää kuulemma kalenterivuoden 2017 eli joulukuu on ollut siis pelkkää “harjoittelua”, jota ei lasketa mukaan. Näin ollen keskiarvollisesti tuo tulemisväli kasvaa jonnekin 48 päivän tietämille. Tuo ei välttämättä tarkoita sitä, että olen lukittuna kaikki ajat, vaan mahdollisesti joskus saan luvan olla ilman vyötä valvonnan alla. Lupa-anomus on syytä laittaa hyvissä ajoin sisään, jos tarvitsee vyö hetkellisesti poistaa jostain syystä. Jos esim. tulee lekuriin asiaa, lentomatkustamista jne. En ole aiemmin ollut osana näin pitkäaikaista suunnitelmaa, joten katsotaan kuinka se menee, mutta ajatus on erittäin kiihottava ja kiehtova. Normaalisti tulisin noin kerran päivässä, jos olisi mahdollista runkata tai harrastaa seksiä, joten kyllä tälle vuodelle ihan haastettakin löytyy! Tämä siis, jos joku ajatteli etten olisi seksuaalisesti aktiivinen henkilö ja tuo 8 kertaa olisi helppo nakki. Mutta nakki lukittuna on helpompi kurottaa tuohon tavoitteeseen. Kiitokseksi valtiattaren vaivasta palveluspoju ostaa hänelle vuoden lopussa hänen valitsemat upeat Louboutin-nilkkurit, mikäli tavoitteisiin päästään. Onhan tuossa työtä ja valvomista, joten mieluisa lahja on paikallaan kiitokseksi. Itse ehdotin tuontyyppistä lahjaa ja se miellytti valtiatarta suuresti.

nilkkurit

Valtiattaren palkkio tavoitteiden täytyttyä.

Tällä viikolla huomasin jopa hieman hämmästykseksi, kuinka hyvin siveysvyöhön on sopeutunut fyysisesti. Sitä ei muista enää välttämättä lainkaan vaatteet päällä, sillä keho on sopeutunut siihen eikä se juurikaan hierrä tai paina vaatteiden alla, edes farkkuja käyttäessä. Saattaa välillä housut laskiessaan muistaa, että “ai niin mulla oli tällainen täällä”. Ensimmäinen viikkohan on sellaista nipistämistä ja hiertämistä, ettei aina tiedä kuinka päin olisi. Kivuliaita aamuseisokkeja (tai niiden yritelmiä) on hetkittäin, viimeksi tänä aamuna, mutta usein virtsaaminen auttaa ja hieman vauvaöljyä tai rasvaa kassien alle renkaan juureen ja taas nukuttaa. Noita ei enää onneksi ole läheskään niin usein kuin alussa.

Vaikka siveysvyö pääasiassa tekeekin kuuliaiseksi ja kiltiksi, niin eilen syystä tai toisesta kiukuttelin hieman ja vähän myöhemmin sitten valtiatar muistutti orjaa kuinka tulee käyttäytyä ylempiarvoisiaan kohtaan. Eli seurasi vajaat 20 iskua takapuolelle, hieman yli metrin mittaisella nahkaruoskalla (alla kuvassa). Välillä valtiatar käyttää erilaisia raippoja tai sitten monihäntäistä ruoskaa, joita on kertynyt jokunen leluarsenaaliin. Toki kaikki ruoskat ja raipat ovat hieman erilaisia, joten niitä ei voi olla koskaan liikaa. Laitellaan kuvia tänne sitten kun on aika käytellä taas niitä, joko rangaistuksena tai jos valtiatarta nyt sattuu huvittamaan orjan kuritus.

ruoska

Tavoitteiden valossa näyttää siltä, että kirjoiteltavaa tuntemuksista siis riittää näillä näkymin hyvin tälle vuodelle! Jos lukijoilla herää kysymyksiä tai aiheita mistä haluaisi kuulla lisää niin laitelkaapa tulemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s