Alku

Halusin aloittaa suomenkielisen blogin, joka käsittelee pääasiassa siveysvyön käyttöä ja BDSM-suhdetta muutenkin. Syynä lähinnä, että tietoa ja ajatuksia siitä ei ole paljonkaan suomeksi ja että samalla oppii jotain itsestään myös. Suunnataanpa aluksi sinne mistä kaikki alkoi.

Nuorena kun seksuaalisuus alkoi kehittymään, huomasin että erityisesti kiiltävät asut ja saappaat alkoivat kiinnostamaan ja kiihottamaan. Selailin nuorisolehdistä pvc- tai nahkahousuisia naisia ja etsiskelin katalogeista korkosaappaita, niiden tuoman mielihyvän perässä. Ja kun runkkaamisen oppi, niin mielummin sitten käytti vastaavaa materiaalia kuin vaikkapa katsoi pornoelokuvia tai -lehtiä. Ellei niissä sitten esiintynyt nainen kiiltävissä housuissaan. Sittemmin vuosien varrella tiedon lisäännyttyä ne kehittyivät laajemmiksi valtiatar/domina & orja -alistumisfantasioiksi ja hyvin vahvasti osaksi seksuaalista identiteettiä. Jälkikäteen mietittynä, jonkinlaisia seksuaalisia alistumisajatuksia oli jo varhain lapsena, ennen kuin niitä varsinaisesti osasi mieltää seksuaalisiksi ja niihin liittyi usein ihastuksen kohteet. Haaveissa oli esim. vaikkapa että tuo ihastuksen kohde sitoo puuhun kiinni ja pussaa.

Siveysvöihin ja ”pakotettuun siveyteen” eli orgasmin kontrollointiin tutustuin noin reilu kymmenisen vuotta sitten kun näin jossain internetissä siveysvyö-käsitteen. Kyseessä siis miehen elimen lukitseva väline, jonka lukon avaimet jää toisen henkilön haltuun. Tuo kapistus estää sitten runkkaamisen ja muun toiminnan. Virtsaaminen onnistuu, mutta sekin on syytä tehdä istualtaan. Aivan aluksi siveyden kontrollointi ei herättänyt kauhean suuria tuntemuksia, mutta ajan myötä se linkittyi erittäin vahvasti kokonaisvaltaiseen alistumiseen ja siihen suurta mielihyvää aiheuttavaan tunnetilaan, että on kokonaan toisen ihmisen vallan alla ja omistama. Hän omistaa sinun nautinnon ja orgasmit ja päättää milloin saat tulla, jos saat. Lisäksi orgasmittomuus kerää valtavan määrän käyttämätöntä energiaa, joka alka suuntautumaan tuota hallitsijaa kohtaan ja pian huomaat ilomielin siivoavasi asuntoa tai tuntevasi kiitollisuutta siitä, että olet saanut tyydyttää seksuaalisesti avaimenhaltijasi ilman että saat orgasmia itse. Jos tuo energia vapautetaan orgasnien muodossa koko ajan, niin siitä seuraa monesti mielenkiinnottomuus monia asioita kohtaan. Vaikka fantasiassa kaikki liittyy pakotettuun siveyteen, niin alun alkaen vapaaehtoisestihan vastaavaan suhteeseen tietysti täytyy ryhtyä, jotta siitä nuo tunnetilat saa ylipäätään, eikä se myöskään onnistuisi kenen kanssa vaan, ainakaan itseltäni. On olemassa pelkkiä avaimenhaltijoita ja/tai etäpalveluja, mutta henkilökohtaisesti koen tärkeänä myös fyysisen läheisyyden, henkisen yhteyden, palvelemiseen, palvomiseen ja alistumisen. Varsinkin kun on kyse pitkäaikaisesta siveysvyön käytöstä, en haluaisi henkilökohtaisesti leikkiin ryhtyä ellei taustalla olisi oikean elämän ihmissuhde ja myös tuon toisen ihmisen mielenkiinto asiaa ja sinua kohtaan. Itse koen lukittuna olemisen täydellisenä omistautumisena ja alistumisena. Kun tuo jumalatar lukitsee minut, koen pian kiitollisuutta siitä, että hän hallitsee minua ja kontrolloi siitä syntyvää energiaa.

Osa ihmisistä tykkää leikkiä siveysvöillä lyhytaikaisesti, sessioluontoisesti eli esim. pitämällä niitä vain pari tuntia tai pari päivää. Oma kiinnostus on selkeästi pidempiaikaista käyttöä kohtaan ja ajat tuntuvat vain kasvavan vuosien varrella. Kuten niin monissa asioissa, nälkä kasvaa syödessä. Pitkäaikaiseksi miellän itse sen, että vyötä käytetään viikkoja tai jopa kuukausia. Riippuen mallista, voi olla että siveysvyö täytyy välillä riisua puhdistusta varten. On olemassa myös avoimempia malleja, joissa hygienia onnistuu ilman sen riisumista, mutta erilaisista malleista kirjoitan enemmän tulevissa postauksissa.

Itse olen lukittuna useimmiten paremmalla tuulella, enkä hermostu yhtä nopeasti pikkuasioista. Olen myös huomaavaisempi ja energiaa riittää puuhastella monenlaista, kun ei pääse runkkaamaan niin usein, jota tekisin muutoin aikalailla aivan liikaa. Ja sitten kun valtiatar antaa luvan laueta niin tuo tunne on ainutlaatuinen ja tajunnanräjäyttävä. Toki sitä seuraa sitten taas jonkinasteinen mielenkiinnottomuus ja mielen ”laiskuus”hetkeksi, joten lukko on syytä napsauttaa kiinni heti vastahakoisuudesta huolimatta, jotta tuo ”parempi minä” saadaan taas kaivettua esiin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s